Joachim Tranekær Sørensen

Født: 29. juni 1988
 
Til hverdag: Joachim er uddannet Elektrotekniker og arbejder til daglig som servicetekniker for Grundfos. Arbejdet omfatter masser kundekontakt, samt reparationer og vedligeholdelse af pumper.
 
Tidligere meritter:
- Guide på Eventyrløbet – Færøerne 2015, v2, maj/juni 2015
Eventyrsløbet – Serra de Tramuntana, marts 2015 (somdeltager)
-
Eventyrsløbet - Færøerne 2014, maj 2014 (som deltager)
- VM i halvmarathon, forår 2014 (tid 1:42)
- Forskellige klatreture, samt sikringskurser
- Vandreturer, blandt andet i Østrig og USA.
 
Generelt: Joachim er glad for at tilbringe tid i naturen, og ferierne bliver brugt på at være ”aktiv”.  Alt fra kanoture til klatring. Når Joachim ikke løber, tilbringer han det meste af sin fritid på racercyklen eller i Søndermarken, hvor den står på udendørs styrketræning.
 
På tur er det sagt om Joachim: Joachims menneskelige kompetencer er ganske enkelt enestående, hvilket gør ham i stand til at favne den enkelte, men også hele grupper. Joachim er også bum-stærk, og han er altid klar med en hjælpende hånd. Hertil kommer at Joachims gode humør gør det til en fornøjelse at være på tur med ham. Selv når det begynder at ”nive” lidt. 
 
Drømmer om: Joachim drømmer om, at opleve mere af verden. I løbesko, på cykel eller med en pagaj i hånden. Herudover ønsker Joachim at dele sin glæde ved en aktiv livsstil, samt videregive en masse gode løbeoplevelser til deltagerne i Whiteout Adventures forskellige aktiviteter.