Kostvejledning – din personlige kogebog

Din træning og din kost skal ses i en sammenhæng. Det betyder, at mængden og typen af mad, samt tidspunktet du spiser, er afgørende for udbyttet af din træning. Derfor tilbyder Whiteout Adventures kostplanlægning, hvor kostplanen passer præcist til dine behov.
 
Faktisk er der tale om en kombination mellem en kostplan og en personlige ”kogebog”. For du får nemlig angivet hvad du skal spise de næste syv dage, samt hvordan disse måltider skal tilberedes.
 
Kostvejledning – Basis pakken er til dig, der har brug for inspiration og struktur i forhold til dine madvaner, så der kommer en tydelig sammenhæng mellem din træning og din kost. Pakken består af et forløb på syv dage, hvor du i samarbejde med en personlig kostvejleder får fokus på din kost.
 
Pris: DKK 999,-
 
Kostvejledning – Basis pakken består af:
- Et intromøde pr. telefon, Skype eller lignede. Forud for mødet udfylder du et online-spørgeskema, hvor du blandt andet oplyser din træningsplan for den kommende uge. Spørgeskemaet fremsendes når din betaling er modtaget, hvorefter dato og tidspunktet for intromødet aftales. På mødet fortæller du kort om dig selv, din træning og dine mål. Herunder eventuelle allergier eller lignede, der påvirker dine kostvaner. Din personlige kostvejleder fortæller herefter om strukturen i forløbet, hvad du kan forvente og hvordan din kostplan/kogebog skal læses og forstås.
- Du modtager efter mødet din personlige kogebog for de kommende syv dage. Den er tilpasset dine behov, og består af forslag til indhold og tidspunkt for dine måltider. Alle måltiderne er selvfølgelig tilpasset årstidens frugt og grønt. Måltiderne giver dig endvidere en hensigtsmæssig fordeling mellem kulhydrat, protein og fedt.
- Efter syv dage ”mødes” du igen med din personlige kostvejleder, til en afsluttende samtale. Her taler I om, hvad der har fungeret, hvad skal du fokusere på i fremtiden og hvilke faldgrupper du eventuelt skal undgå.
 
Resultater: Kostvejledning – Basis pakken giver dig en god forståelse af hvor meget mad du skal spise i forhold til din træningsmængde, herunder fordelingen af kulhydrat, protein og fedt i dine måltider. Herudover får du også en indsigt i, hvornår det er hensigtsmæssigt at spise i forhold til dine træningstidspunkter. Samtidig får du også inspiration til en masse lækker mad.
 
Hvis du er interesseret i at få udarbejdet en personlig kogebog, skal du kontakte Whiteout Adventures per mail: kontakt@whiteout.eu. Skriv ”Kostvejledning” i emnefeltet. I mailen skriver du:
Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
Evt. skypenavn:
Så kontakter vi dig inden for 48 timer.