Lasse Kristian Suhr

Født: 17. marts 1982.
Til hverdag: Lasse er uddannet Cand. Scient i Humanfysiologi og arbejder til dagligt som Lektor på Ernærings- og sundhedsuddannelserne ved Professionshøjskolen Metropol. Herudover er Lasse redaktør og forfatter til bogen. "Sportsernæring". Lasse skriver også artikler om løb, sportsernæring og sundhed. Blandt andet til dr.dk. Senest har Lasse skrevet håndbogen "Sporsternæring for løbere", sammen med Mathias Kolringen.

Tidligere meritter:
- Guide på Eventyrløbet – Langs Jerntæppet 2015, november 2015.
- Guide på Eventyrsløbet– Nord for Polarcirklen, august 2015
- Guide på Eventyrløbet – Færøerne 2015, v1, maj 2015
- Guide på Eventyrløbet – Langs Jerntæppet 2014, november 2014.
- Guide på Eventyrsløbet - Hadrian's Wall 2014, september 2014
- Guide på Eventyrsløbet - Færøerne 2014, maj 2014.
- Deltaget i "The Norwegian Manhood Test", august 2012.
- Løbet tre marathons (2 x berlin, 1 x Barcelona), bedste tid 3:16:36
- 6 dages orienteringsløb i Aveyron, Frankrig
- Gennemført adventurerace "Kong Vinter", januar 2012
- Norway by bike – 2010: fra Ålesund til Stavanger – 2011: fra Oslo via Rallarwegen (til Flåm) til Kristiansand
- Diverse vandretur i Norge, Sverige, Schweiz, Frankrig, Philippinerne, Bali og Danmark
- Løbet mange orienteringsløb i diverse terræn, halvmaraton og diverse andre typer løb

Generelt: Lasse har altid været meget aktiv, og det har været en naturlig del af familien. Løb, orienteringsløb, mountainbike og landevejscykling, adventurerace og oplevelser i naturen på kryds og tværs har været og stadig en stor del af Lasses aktive liv. Der har været rigtig lange ture både sammen med andre og alene, og det har givet værdifuld erfaring for aktiviteter i samspil med naturen.

På tur er det sagt om Lasse: Lasse har generelt en god kondition og styrke, som der kan trækkes på under ture. Lasse har stor respekt for naturen, og ser det som en nødvendighed for at performe godt i et samspil med naturen. Generelt har Lasse et godt humør og masser energi, som er vigtigt for en god tur i en gruppe.

Drømmer om: Udfordringer og oplevelser i tæt samspil med naturen, og helst så tæt på naturen som mulig og så langt væk fra by, trafikstøj, lysforurening mv. som muligt. Lasse drømmer om at komme på toppen af Mount Blanc, Matterhorn og Kilimanjaro – derudover drømmer Lasse om at besøge Himalaya.