Mini-Løbeeventyr på Söderåsen

Løbeeventyr på Söderåsen
Den  23/24. januar 2016 kan du komme med på en vinterudgave af vores mini-løbeeventyr i Sverige. Nærmere bestemt Nationalparken Söderåsen, der med god grund kaldes for Sydsveriges vildmark. Området byder på en masse lækre spor, med en god portion højdemeter, og i rigtig flotte og naturskønne omgivelser - gerne tilsat lidt sne.
 
Imellem løbeturene står den på styrketræning, gennemgang af forskelligt udstyr, yoga, lækker og sund mad, samt et spændende foredrag. 
Samlet set får du som deltager to fulde dage i den svenske vildmark. Uden målstreg, tidstagning eller vinder. Kun uforglemmelig natur, godt selskab og en god fysisk udfordringer – tilpasset, så både nye og erfarende eventyrsløbere kan være ”med”.
Se også en lille lækker film fra området: https://www.youtube.com/watch?v=NuPFUL8Sjks
 
Nedenfor beskrives turens program.

Programmet

Lørdag:
Der er indtjekning på Söderåsens Vandrehjem kl. 10:30. Kl. 11 løber vi af sted ud i den smukke svenske natur. Første snupper vi en omgang tekniktræning med fokus på løb i kuperet terræn. Vi løber på tekniske spor, hvor vi træner op- og nedløb, placering i forhold til andre løbere, samt lidt generel løbeteknik. Hereftere deler vi os i op i to grupper. Den ene gruppe løber ca. 5 – 8 km. Den anden gruppe løber en tur på ca. 12 – 15 km.
Begge ture løbes naturligvis i Nationalparken Söderåsens smukke omgivelser.
 
Kl. 13 mødes vi på Söderåsens Vandrehjem, hvor vi spiser vi en lækker frokost. Vi hjælpes ad med opvasken, og kl. 15 bruger vi en time på at gennemgå forskellige typer af udstyr, samt hvordan du bør pakke din løberygsæk.
 
Kl. 15:30 løber vi af sted på nye eventyr. Vi deler os igen i to gruppe, hvor tempoet tilpasses deltagerne. Den ene gruppe løbe ca. 13 – 15 km, mens den anden gruppe løber ca. 10 – 12 km.  Husk pandelampe...!
 
Kl. ca. 17:40 samles vi igen, til et 20 minutters intensivt styrketræningsprogram for løbere. Du får en kopi af programmet med hjem, og med det i hånden, er du godt på vej til at undgå løbeskader - hvis du altså husker at lave øvelserne…
 
Efter den omgang venter en alkoholfri hvede-øl, så din restitution kan blive sat ordentligt i gang.
 
Kl. 19 hjælpes vi ad med borddækningen, hvorefter vi spiser et godt restitutionsmåltid. Igen hjælpes vi ad med opvasken, inden vi spiser dessert. Mens den nydes, byder Whiteout Adventures på et spændende foredrag
 
Søndag:
For at få gang i kroppen, starter vi dagen med lidt fælles udstrækning og et par yoga øvelser, inden vi spiser morgenmad. Vi smører en lille madpakke og hjælpes ad med oprydning og opvask. Herefter pakker vi løberygsækken, og kl. 10 vinker vi farvel til Söderåsens Vandrehjem, så er det ellers af sted på nye eventyr. Hvor langt du vil løbe er helt op til dig selv.

Tilmelding, pris og andre parktiske oplysninger

Söderåsens Vandrehjem aka. Villa-villekulla
Tilmelding sker ved at kontakte Whiteout Adventures pr. mail: kontakt@whiteout.eu.
 
Prisen er DKK 1.099 per person og inkluderer:
- Overnatning på Söderåsens Vandrehjem, i værelser med 3 – 6 senge. Sengelinned er inkluderet i prisen.
- Fuld forplejning. Altså frokost og aftensmad om lørdagen og morgenmad og en madpakke om søndagen. Af drikkelse vil der udover det i programmet nævnte være frisk svensk vand, saftevand, kaffe og the.
- Mulighed for at låne et par Salomons Speedcross trailsko. Skriv din skostørrelse i din tilmelding, hvis du ønsker at prøve Speedcrossen.
- En overraskelse eller to…
 
Bemærk, at overnatningen sker i værelser med 3 – 6 senge, som bliver fordelt efter bedste evne. Skriv gerne i tilmeldingen, hvis du har specifikke ønsker til en værelseskammerat.
 
På turen skal du selv stå for:
- Transport til og fra Söderåsens Vandrehjem. Der er god mulighed for ”samkørsel”, så meld gerne ind, hvis du selv kører eller hvis du mangler kørelejlighed.    
- Forsikring
- Alt personligt udstyr. Udstyrsliste følger ved tilmelding - husk pandelampe...
- Godt humør.
- Eventuelt ekstra snacks, sportsprodukter mv.
 
Både nye og erfarende eventyrsløbere er velkomne.
Spørgsmål og kommentarer er meget velkomne, enten på mail kontakt@whiteout.eu eller på Whiteout Adventures Facebook side, således at andre deltagere også kan få gavn dine input.