Om os

Mod nye eventyr...
Mod nye eventyr...
Whiteouts adventures blev grundlagt som et adventure team, af Ane Christiansen, Christian Andresen, Magnus Danel Hammer og Mathias Kolringen. Holdets første mål var at krydse indlandsisen i foråret 2007, og det var her, de først skridt blev taget mod det som Whiteout Adventures er blevet til i dag.
 
Og hvad er så det? Lige som på indlandsisen, er naturen, det sociale og den fysiske udfordring, alle gennemgribende elementer i alt hvad Whiteout Adventures foretager sig. Hvad enten det er en skiekspedition langs Svalbards østkyst, eller når Whiteout Adventures arrangerer et løb eller en event for alle med eventyr i blodet.
 
Målet med Whiteout Adventures, er at skabe unikke oplevelser og eventyr, i og med naturen. Nogen gange som åbne events, mens der andre gange er sat et hold på forhånd.
Drømmer du om eventyr i det kolde nord, så kontakt Whiteout Adventures.
 
Udover ovenstående er Whiteout Adventures også ansvarlig for den daglige ledelse af Salomon Trail Tour 2015. Hvis du er til gode løbeoplevelser, er Salomon Trail Tour helt sikkert noget for dig. Her kan du læse mere om ”Touren”.
 
Motto: Mod nye eventyr...
Selvom det meste af verden er opdaget og kortlagt, er der fortsat masser af eventyr derude. Det er sjældent muligt at planlægge et eventyr, men man kan sætte rammen for det, og så sker der næsten altid noget.
 
Ordforklaring: Whiteout - når himmel og jord går i et.
Whiteout er et vejrfænomen som de fleste, der færdes i det kolde nord har oplevet. Når man bevæger sig i whiteout, fyldes alle sanser af natur, og det kan både være en barsk og helt befriende oplevelse.
 
Navnet Whiteout Adventures skal ses som et symbol på lysten til at få naturen helt tæt på, så man mærker alle de signaler kopper sender.